Varmeanlegg

Våre ansatte har god erfaring med både store og små vannbårne varmeanlegg. Vi kan hjelpe med årlig serviceavtale, reparasjon av eksisterende anlegg, feilsøking og energioptimalisering for å oppnå lave driftskostnader og forutsigbare investeringer etter behov.

Energikilden kan være elektrisk kjel, gasskjel, solfanger, luft/vann-varmepumpe eller væske/vann-varmepumpe med energibrønn, sjø- eller jordkollektor.

Vannkvalitet i vannbårne varmeanlegg blir ofte glemt.

Hvis lukkede varme- og kjølesystemer utsettes for luft, korrosjon og avleiringer, vil effektiviteten bli redusert, og risikoen for driftsproblemer på anlegget og komponentene vil øke. Dette fører til økte drifts- og energikostnader.

Eiwa AS er stolt sertifisert partner av Kompa AS, et produktuavhengig rådgivnings- og kompetansesenter innen VVS-bransjen. Kompa har landets ledende ekspertise innen legionellakontroll og vannbehandling av lukkede energisystemer.

Les mer om hva vi kan tilby og samarbeidet her.

Kjemisk rens av varmeanlegg

Start video

Kontakt oss vedrørende forbruksvann

5/5
Fikk problemer med en utekran. Sendte melding på Fb og hadde rørlegger på plass og problemet løst innen 2 timer. Fantastisk service! Nesten bare hyggelig med ødelagt utekran. Anbefaler Eiwa på det groveste!
Kai Espen Østhus
5/5
Kan absolutt anbefales på det sterkeste. Fikk god hjelp til et utfordrende oppdrag, vedkommende var rolig, høflig og faglig veldig flink. Takk for hjelpen!
Maria Nesheim
5/5
Fantastisk fornøyd med servicen her! Anbefales til alle!
Lars Frøyland