Varmeanlegg

Eiwa AS sine ansatte har god erfaring med både store og små vannbårne varmeanlegg. Vi kan bistå med årlig serviceavtale, reparasjon av eksisterende anlegg, feilsøking og energioptimalisering slik at dere oppnår lave driftskostnader og forutsigbare investeringer dersom nødvendig. 

Energikilden kan være elektrokjel, gasskjel, solfanger, luft/ vann eller væske / vannvarmepumpe med energibrønn, sjø- eller jordkollektor.

Vannkvalitet i vannbårne varmeanlegg er noe som ofte glemmes ut.

Dersom lukkede varme- og kjøleanlegg utsettes for luft, korrosjon og sedimentering vil effekten reduseres, og risiko for driftsproblemer på anlegget og komponentene vil øke.

Dette fører til økte drifts- og energikostnader.

Eiwa AS er stolt sertifisert partner av Kompa AS.  Kompa er et produktuavhengig rådgivnings- og kompetansesenter innenfor VVS bransjen.
De innehar landets ledene fagmiljø innen legionellakontroll og
vannbehandling av lukkede energianlegg.

Les mer om hva vi kan tilby og samarbeidet her

5/5
Fantastisk fornøyd med servicen her! Anbefales til alle!
Lars Frøyland
5/5
Fikk problemer med en utekran. Sendte melding på Fb og hadde rørlegger på plass og problemet løst innen 2 timer. Fantastisk service! Nesten bare hyggelig med ødelagt utekran. Anbefaler Eiwa på det groveste!
Kai Espen Østhus
5/5
Kan absolutt anbefales på det sterkeste. Fikk god hjelp til et utfordrende oppdrag, vedkommende var rolig, høflig og faglig veldig flink. Takk for hjelpen!
Maria Nesheim

Kontakt oss vedrørende forbruksvann