Våre tjenester

DIN RØRLEGGER

Bredt utvalg av tjenester

Eiwa AS er et rørleggerfirma på Haugalandet etablert april 2020. Vi har kontor i Norheim Næringspark og sitter i samme bygg som GK Inneklima AS.

Vi jobber både mot privat og næringskunder. Arbeidsoppgaver er alt fra mindre serviceoppdrag som du lærte når du var utplassert på ungdomsskolen til større og mer kompliserte oppgaver som vi selv ikke har løsningen på før vi har vært der.

Vi tar på oss alle oppgaver, enten røret er rundt, firkantet eller trekantet! Om vann noen gang blir trådløst, skal Eiwa være de første til å kunne det!

Våre tjenester for privat

VARMEPUMPER

Serviceoppdrag

TOTALBAD

Rørleggervakt

Våre tjenester for næring

VANNKVALITET

Varmeanlegg

Avløp- og overvann

Industri og skip

FORBRUKSVANN

LEDIGE STILLINGER

Er du rørlegger?

Vi er for tiden på jakt etter flere rørleggere.
5/5
Fantastisk fornøyd med servicen her! Anbefales til alle!
Lars Frøyland
5/5
Fikk problemer med en utekran. Sendte melding på Fb og hadde rørlegger på plass og problemet løst innen 2 timer. Fantastisk service! Nesten bare hyggelig med ødelagt utekran. Anbefaler Eiwa på det groveste!
Kai Espen Østhus
5/5
Kan absolutt anbefales på det sterkeste. Fikk god hjelp til et utfordrende oppdrag, vedkommende var rolig, høflig og faglig veldig flink. Takk for hjelpen!
Maria Nesheim

Når du velger å jobbe med Eiwa skal du føle at vi er inkluderende, løsningsorienterte og fremtidsrettet. Om vann noen gang blir trådløst, skal Eiwa være de første til å kunne det!