Varmt forbruksvann

Hvis dere har et bygg med et stort varmtvannsforbruk, kan vi hjelpe dere med å betydelig redusere driftskostnadene! Samtidig vil dere bidra til å skape en bedre miljø- og klimaprofil.

Dette gjelder ofte prosesser som krever varmtvann, som overnattingssteder eller aktivitetssentre med dusj. Tradisjonelle systemer varmes kanskje opp med direktevirkende kilder som gass, pellets eller elektrisitet.

Vi tilbyr løsninger som opprettholder kravet til vanntemperaturen, samtidig som de koster opptil 70% mindre å drifte. Investeringskostnadene for en slik installasjon er vanligvis ikke veldig høye, og vi ser at i de fleste tilfellene vil man ha en avkastning på investeringen (ROI) på 2-4 år.

Kontakt oss vedrørende varmt forbruksvann

5/5
Fikk problemer med en utekran. Sendte melding på Fb og hadde rørlegger på plass og problemet løst innen 2 timer. Fantastisk service! Nesten bare hyggelig med ødelagt utekran. Anbefaler Eiwa på det groveste!
Kai Espen Østhus
5/5
Kan absolutt anbefales på det sterkeste. Fikk god hjelp til et utfordrende oppdrag, vedkommende var rolig, høflig og faglig veldig flink. Takk for hjelpen!
Maria Nesheim
5/5
Fantastisk fornøyd med servicen her! Anbefales til alle!
Lars Frøyland