Varmt forbruksvann

Om dere har et bygg med stort varmtvannsforbruk kan vi bistå med å få ned driftskostnadene betraktelig! Samtidig vil dere være med å skape et bedre miljø og klima. 

Dette er gjerne typisk prosesser som krever varmtvann, overnattingssteder eller aktivitetssenter med dusj. Tradisjonelle anlegg varmes kanskje opp med direktevirkende kilde som gass, pellets eller elektrisitet. 

Vi har løsninger som opprettholder kravet til temperatur på varmtvannet men samtidig koster opptil 70% mindre å drifte. Investeringskostnadene ved en slik installasjon er som regel ikke så veldig stor og vi ser at i de aller fleste tilfellene vil man ha en ROI på 2-4 år.

5/5
Fantastisk fornøyd med servicen her! Anbefales til alle!
Lars Frøyland
5/5
Fikk problemer med en utekran. Sendte melding på Fb og hadde rørlegger på plass og problemet løst innen 2 timer. Fantastisk service! Nesten bare hyggelig med ødelagt utekran. Anbefaler Eiwa på det groveste!
Kai Espen Østhus
5/5
Kan absolutt anbefales på det sterkeste. Fikk god hjelp til et utfordrende oppdrag, vedkommende var rolig, høflig og faglig veldig flink. Takk for hjelpen!
Maria Nesheim

Kontakt oss vedrørende varmt forbruksvann