Vannkvalitet

Effektiv og økonomisk drift er avgjørende for velfungerende energianlegg, og riktig vannbehandling er nøkkelen til å oppnå dette. Hvis luft, korrosjon og sedimentering påvirker væsken i anlegget, kan det føre til en ubalanse i systemet. Dette kan igjen føre til rask slitasje av komponenter, hyppigere driftsstans. På lang sikt kan dette resultere i høye kostnader for energi og drift, samt en reduksjon i levetiden til anleggets komponenter.

For å unngå disse utfordringene og sikre optimal drift og effektivitet over tid, anbefales det å følge et komplett vannbehandlingsprogram. Først å fremst en liten «blodprøve» av varme- kjøleanlegget. Dette programmet skal ta hensyn til de spesifikke behovene til anlegget ditt og inkludere en rekke tiltak for å opprettholde vannkvaliteten. Disse tiltakene kan være reperasjon av ekspansjonskar, filtrering, dosering av kjemikalier og overvåking av systemet.

Hvis du ønsker å opprettholde optimal ytelse i dine lukkede anlegg, kan det være lurt å kontakte oss for å finne den beste løsningen for dine behov.

Eiwa AS er sertifisert partner av Kompa AS og bruker de som en uavhengig tredjepart på vannanalyser samt. forslag til utbedringer.

Les mer her

        

5/5
Fantastisk fornøyd med servicen her! Anbefales til alle!
Lars Frøyland
5/5
Fikk problemer med en utekran. Sendte melding på Fb og hadde rørlegger på plass og problemet løst innen 2 timer. Fantastisk service! Nesten bare hyggelig med ødelagt utekran. Anbefaler Eiwa på det groveste!
Kai Espen Østhus
5/5
Kan absolutt anbefales på det sterkeste. Fikk god hjelp til et utfordrende oppdrag, vedkommende var rolig, høflig og faglig veldig flink. Takk for hjelpen!
Maria Nesheim

Kontakt oss vedrørende vannkvalitet